Yaseminkokuluhat 2017 Geleneksel Hediyeleşme Etkinliği

Perşembe, Ocak 04, 2018 marindentarifler.com 1Yorumlar




Biricitle 2017 yılına veda ederken Yasemin'ciğimin moderatörlüğünde Kale Center Avm içindeki " Gönül Kahvesinde " geleneksel hediyeleşme etkinliğinde  buluştuk uzun zamandır,görmediğim arkadaşlarımla tekrar görüşmekten çok mutlu oldum 12 blog yazarı
bu güzel organizasyonla bir araya geldik mimarımız
Yaseminkokuluhayat, sevgili Yasemine beni davet ettiği için çok teşekkür ederim.

Gönül Kahvesinde masada yerlerimizi aldık, kahvemiz bahane sohbetimiz şahaneydi, tanıdık arkadaşlarla hasret giderip yeni arkadaşlarla tanıştık. Çaylarımızı yudumlarken birbirinden leziz sandviçlerle midemize ziyafet çektik.





1993 yılında gıda sektörüne giren grup 2002 yılında " Gönül Kahvesi "markası ile yoluna devam
etmektedir. Türkiye'de ve Yurtdışında 72 şubesiyle kendine özgün ürün gamı, mağaza konsepti
ve yenilikçi yaklaşımıyla hedefine her geçen gün daha da emin adımlarla yaklaşmaktadır.


Hediyeleşme faslından sonra Gönül Kahvesinin meşhur bol sütlü nescafesini yudumlarken birbirinden lezzetli pastalarını tadımladım, enfesti.




Mekan sponsoru Gönül Kahvesi işletmecisi Barış Beye çok teşekkür ederim, " Gönül ne Kahve ister ne Kahvehane Gönül Kahvesinin Kahveleri başka bir Şahane " Personele ayrıca çok teşekkür ediyorum canla başla güler yüzle servis ve hizmet verdiler, böyle olunca insan tekrar gelmek ister):





Minval Yayınlarının basımını gerçekleştirdiği " Beklerken Seni " kitabı yazarı Çağlayan Dikmen

ile güzel bir söyleşi gerçekleşti. Kitabın 1.nci Baskısını imzalayarak armağan etti, sabırsızlıkla okuyacağım.
Kitap candır bazen dost bazen arkadaştır. Kitap okumak insanı bazen hayallere bazen hüzne bazende
neşeye boğar, "İnsanlar sizin hayatınıza girdiğinde size miras bıraktıkları tek şey anılarıdır. İşte o nedenle hayatınızda bir dönem var olmuş kişileri ancak geçmişinizde bir yerlere gömerseniz yaşayabilirsiniz."



Yasemin'ciğim sponsor firmaların gönderdiği hediyeleri dağıtıp güzel günlerde kullanmamız için güzel dileklerini sundu.




Dr.Oetker'in ürünlerini çok uzun senelerdir severek kullanıyorum, Kutlama Pastası çok pratik kısa zamanda hazırlayabileceğiniz belkide sürpriz yapmak istediğinizde eliniz altında bulunması gereken bir ürün içinde Şamdan ve mumları ile birlikte satılıyor, en kısa zamanda
yapıp paylaşacağım.




Vissmate ürünlerini çok seviyorum Arap sabunu efsane diyebilirim, çocukluğumdan beri kokusu beni mest eder. Çamaşır suyu favorim oldu.





Lrogue anne bebek bakım ürünlerini severek kullanacağız Şampuan Parepen içermiyor.Toprak  banyo yapmayı

çok seviyor, bebek cildi özeldir ve hassas içerik ister.




Otacının bitki özlü limonlu - zeytinyağlı parlaklık verici şampuanı benim gibi saçları uzun olanlar için beslerken aynı zamanda bakım yapıp tararken  kolaylık sağlar, sabunu ve deneme boy ürünlerini çok seviyorum seyahate giderken can kurtarıcı diyebilirim, bavulda 

yer kaplamadığı için her zaman yanımda oluyor.


ttmask'ın kullanımı kolay kağıt maskelerine bayıldım, biz
kadınlar zamanla yarıştığımız için kendimize vakit ayıramıyoruz çoğu zaman işte bu maske suya sabuna dokunmadan büyük bir rahatlık sağlayacak, hemen 
kullandım etkisi muhteşemdi pratik olması da hediyesi duştan hemen sonra paketi açıp kağıt maskeyi gözlerime
temas etmeyecek şekilde yerleştirip, 25 dakika sonra çıkarıp yüzüme parmak uçları ile hafif masaj yaptım, kalan sıvıyı yüzüme yedirdim sonuç mükemmel, çıkardığım kağıt maskeyi değerlendirmek için,ellerime sürerek ellerimde bakıma alınmış oldu tavsiyemdir.


Restorex'in saç tipimize göre bitkisel sağlıklı uzama etkili şampuanını çok sevdim, saçlarım boyalı olduğu için renk koruyucu olması ayrıcalık, deneyip deneyimlerimi sosyal medyada paylaşacağım.


Sponsorlarımıza  hediyeler için, Gönül Kahvesine bizleri
konuk ettikleri için çok teşekkür ederim, başka bir etkinlikte görüşmek üzere.



Bunları da beğenebilirsin.

1 yorum: