Ozonlabs anti-aging Serum

Cumartesi, Mayıs 08, 2021 marindentarifler.com 0Yorumlar

 

ozonlabs.com markası ile tanışmam sevgili Yasemin ve sevgili Sevinç tarafından düzenlenen blogger etkinliğinde firma tarafından hediye gönderilen ürünlerle oldu.

Sağlıklı bir cilt için kullanılan ürünler benim için çok önemlidir. Belirli bir yaşta kullanılan ürünlerin de cildi beslemesi gerekir. 2 aydır kullandığım "Ozonlaps" ürünleri ile cilt bakımımı evde kolayca yapıyorum. Geniş bir yelpazeye sahip olan marka "Temiz kozmetik temiz Dünya" sloganı ile yollarına devam ediyor.

sepia-anti-aging-serumu ben akşam  saatlerinde kullanmayı tercih ediyorum. Cildimi temizledikten sonra günde 1 defa masaj yaparak cildime yediriyorum. Yaşlanma karşıtı olan cilt serumu içerdiği Çivit otu yağı ve ayçiçek yağı ile ciltte tam bir antioksidan görevini üstleniyor. Ciltte gerginlik  oluşturarak cildin parlak görünmesini ve sebum dengesini sağlayarak cilde canlılık kazandırmaya yardımcı oluyor. Benim cildim kuru olduğu için deneyimimde bana iyi geldiğini söyleyebilirim. İçeriğinde çivit otunun yanı sıra A, E, C, D, vitaminleri de bulunmaktadır.

Haftada bir kez olmak üzre Ozonlava Volkanik maskeyi  cildim kuru olduğu için sadece 7 dakika kadar uygulayıp yıkıyorum. Sonuç kadife gibi bir ciltle mutlu oluyorsunuz.

Sepia aydınlatıcı çivit otu formülü ile  üretilen cilt toniği, nem ve ışıltı kaynağı cildime gözlerimi kapatarak 1- 2 fıs fıs sıkıyorum. Parfüm alkol ve silikon içermeyen ürünler olduğu için benim tercihim oldu




Bunları da beğenebilirsin.

0 yorum: