Ozonlava Volkanik Maske

Perşembe, Mart 25, 2021 marindentarifler.com 0Yorumlar

"Daha iyi bir dünya için temiz kozmetik sloganı ile yola çıkan Angela Balasu Dündaralp temiz kozmetik, ürünlerini milyonlarca insanın güvenle kullanacağı  çevre dostu, ürünleri ile sadece kozmetik değil kimya sektöründe  gelecek vaat ettiğini, dünyayı yeni nesillerin daha yaşanılabilir gezegen haline getirileceğinin farkındalılığı için çalışıyor.

Cildimizi nasıl koruruz dış etkenlerden Öncelikle makyaj yapıyorsak muhakkak makyajımızı temizlememiz gerekir haftada bir veya iki cildimizin tipine göre maske yapmalıyız, maskeden sonra tonikle cildimizi dış etkenlerden korumak için güçlendirmemiz gerekiyor.

Ozonlava volkanik maskenin içeriğindeki "Bentonit volkanik, kül, tüf ve lavların kimyasal ayrışması sonucu oluşmuş ağırlıklı olarak montmorillonit içeren killer "Bentonit olarak tanımlanır. Ozonlabs volkanik maskenin cilt lekeleri üzerinde yüzde seksen oranında başarıya ulaştığı kanıtlanmıştır. Maskenin kullanılması çok kolay, ben çok sevdim bir fırça veya spatül yardımı ile uygulanır. Temiz cildinize ince bir tabaka halinde sürün. Benim cildim kuru olduğu için 7 dakika kadar tuttum ve bol su ile yıkadım. Arkasından sepia aydınlatıcı cilt toniğini gözlerim kapalı bir şekilde püskürterek sıktım.

Bunları da beğenebilirsin.

0 yorum: