Life by Fakir

Cumartesi, Mayıs 08, 2021 marindentarifler.com 3Yorumlar


Sıvı  çamaşır deterjanı kullanmayı seviyorum sizinle bir müddet önce tanıştığım  LifebyFakir ile

deneyimlerimi aktarmak isterim, çamaşırlarımı makineye attıktan sonra,  deterjan gözüne 1.5 kapak sıvı deterjanı koyup makinemi normal programa kurdum. Sonuç mis gibi pırıl, pırıl çamaşırlar.

%100 bitkisel formülü ile  beyazlarda ve renklilerde doğal temizlik sağlar.

" Doğa dostu " tescilli marka olarak yola çıkan  Ecomark ve Vegan sertifikalarına sahiptir.

 "LifebyFakir" doğal ve bitkisel içeriği sayesinde doğayı korurken aynı zamanda veganlar içinde iyi bir seçimdir. Bitkisel kaynaklı aktif madde içerir. Yani SLS, boya, klor, paraben gibi zararlı kimyasallar ve petrol türevi aktif maddeler içermez. Bitkisel formülüyle çamaşırlar yıkanırken doğada korunmuş olur.

Dünyamızda iklim değişiklikleri yüzünden, hızla su kaynaklarımız azalıyor, dikkat etmemiz noktalar var. Suyumuzu boşa harcamadan kullanmak, ekolojik ürünlere yönelerek  doğamızı el ele vererek korumalıyız.

Korona virüs Pandemiden korunmak için yaşam alanlarının ve kişisel hijyenin önemi arttı, bu süreçte temizlik ürünlerinin tüketimi de tabii ki çoğaldı. Çamaşırdan, bulaşığa, mutfak ve banyolardan kişisel hijyene kadar, geniş bir alanda kullanılan ürünler genellikle çeşitli kimyasal maddeleri içerdiği için, hem insan sağlığına hem de çevreye karşı tehdit oluşturabiliyor. Doğada geri dönüşümü kolay olan tamamen ekolojik ve vegan ürünlerden oluşan Life by Fakir bitkisel bazlı aktif madde içeren formülleri ile yüksek performans sağlıyor. Life by Fakir ürünleri arasında sıvı çamaşır deterjanları, konsantre yumuşatıcı ve ekolojik bulaşık makinesi tableti bulunuyor. Ayrıca bebekler ve hassas cildi olanlar için özel olarak geliştirilmiş, doğal çamaşır deterjanı, konsantre yumuşatıcı ve doğal granül sabun  ürünler arasında yer alıyor. Marka olarak sürdürülebilir doğal yaşama ve insan sağlığına büyük önem verdiklerinin altını çizen Saruhan kimya ve Temizlik Ürünleri Pazarlama müdürü Zeynep Mercan dünyanın bir yılı aşkın süredir korona virüs pandemisi etkisinde olması insanları hijyen konusunda bakış açılarında kalıcı değişikler yarattığının altını çizerken  Arge ekibi ile yapılan çalışmalar sonucu doğal içeriğe sahip olan Life by Fakir ürünlerini ortaya çıkarmıştır. Tamamen ekolojik ve sağlığa duvarlı ürünler çamaşır, bulaşık gibi en çok ihtiyaç duyulan insan ile direkt temas halinde olan hijyen alanlarında üstün çözümler sunuyor. Tüketicinin hassasiyeti ve ihtiyaçları göz önünde bulundurarak oluşturulan ürün gamına yeni  ürünlerle  Life by Fakir ailesi yoluna devam ediyor.

2-Fakir https://www.instagram.com/lifebyfakir/ 


Bunları da beğenebilirsin.

3 yorum:

  1. Kullanım sonrası yarattığı etki ve o misss kokusuyla üstelik doğa dostu olması nedeniyle vazgeçilmezimiz arasına dahil oldu bile... 💗

    YanıtlaSil
  2. Doğaya,çevreye ve insana duyarlı bu tür ürünler çoğalır umarım..

    YanıtlaSil
  3. Urunu bende kullandım, özellikle kokusuna bayildim. Ayrica dogal olmasi hep aradığımız ozellik.

    YanıtlaSil