Ozonlabs Sepia Aydınlatıcı Tonik Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi

Perşembe, Mart 25, 2021 marindentarifler.com 2Yorumlar

2 haftadır  sabah ve akşam kullandığım Sepia aydınlatıcı tonik cildimde kötü bir reaksiyon göstermedi.

Kullanmadığım ürünleri kesinlikle blogumda paylaşım yapmıyorum. Sepia aydınlatıcı cilt toniği içeriğinde yetiştiği gerçek çivit otundan elde edilmiştir cildi temizledikten sonra Ozonlab Sepia aydınlatıcı cilt tonhttps://ozonlabs.com/collections/urunler/products/ozonlabs-mikrofiber-yuz-temizleme-pediiği gözleriniz kapalı şekilde püskürterek sıkın. Ciltte sebum dengesini sağlar. Yağlı karma ciltler için uygundur. Yorgun kuru ciltlerin dinlenmesine yardımcı olur. Cilde canlılık kazandırır. Sülfat, karoten içermeyen ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş vegan bir üründür. 

Cildin derinlemesine temizlenmesini yardımcı olan tonik bu temizliği yaparken  parlak bir cilde kavuşmasını sağlar.  Yağlı ve karma ciltler için de uygundur. Ciltte nem oranı arttığı için kendisini korumaya alır ve cildin bariyerini güçlendirir.

 Aşağıdaki linki tıklayarak diğer ürünleride inceleyebilirsiniz.

ozonlabs.com/collections/urunler/products/sepia-aydinlatici-cilt-tonik


Ozonlabs mikrofiber yüz temizleme pedi koton pamuk bazlı bir süngerdir. Cildin mekanik olarak ölü hücrelerden temizlenmesini sağlar. Hassas cilt tipleri dahil tüm cilt tiplerine uygun olarak tasarlanmıştır. Mikrofiber ped üzerindeki lifler insan ve çevre sağlığına uygun ve cilt ile barışık bir üründür. İçerisinde kimyasal etken maddeler bulunmamaktadır. Yüz temizleme pedi sayesinde cildinizdeki ölü dokular  temizlenir.

ozonlabs.com/collections/urunler/products/ozonlabs-mikrofiber-yuz-temizleme-pedi

Bunları da beğenebilirsin.

2 yorum:

  1. Ben de çok memnun kaldım Sepşa tonik ten tüm vaadlerini yerine getiren çok başarılı bir ürün.

    YanıtlaSil