Kelebek Kadınlar Blogger Etkinliği

Pazar, Mart 06, 2016 marindentarifler.com 10Yorumlar


5 Mart Cumartesi günü sevgili Şerife'nin organize ettiği Kelebek Kadınlar Blogger Etkinliğine davet aldım.
Ramada İstanbul Asıa Otelde gerçekleşen etkinlikte her detayı çok ince düşünerek çok güzel hazırlamıştı,Ramada İstanbul Hotel klasik Türk Köşklerinin mimarisinden esinlenerek modern bir bakış açısıyla bütünleşen eşsiz ve uyumlu bir butik otel.
Yüksek standartlarda donatılmış 80 oda ve 10 bahçe odasıyla konuklarına seçkin bir köşkte konaklama deneyimi sunmakta.
Hotel konaklama haricinde şirket toplantıları düğün ve özel günler organizasyonları içinde hizmet vermekte.
Otelin web sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
Güzel ağırlamaları için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Etkinlikte çeşitli sponsorlar hediyeleri bulunmaktaydı.Firma katılımı bol olan etkinlikte standlar üzerinde her firmanın ürünleri sergilenmişti.İsimlerimiz yazılı oturma düzeni düşünülmüş
masalar, sandalyeler pembe ve mor tüllerle kelebeklerle güzel bir ambians yaratılmış.

Etkinlik Pastası Pasta Sanatı Akademisinden Chef Elif Çıtak tarafından etkinlik renkleri ve kelebeklerle hazırlamış,pasta dizaynı ve lezzetiyle hepimizin cok begenisini aldı.


Ritim Art Perküsyon Topluluğu  muhtesem perfonslariyla etkinlikte davetlilere unutulmaz anlar yasattilar.2003 yilinda Mustafa Kemal Coksen onderliginde kurulan RitimArt Perküsyon Atölyesi Dunya cografyasinda Arap,Hint,Latin ve Afrika Abadolu'dan Turk Halk,Turk Sanat ve Alaturka ezgilerini baz alan düzenlemeleriyle yerli yabanci bir cok sarki esliginde ritim egitimleri vermekte,bir cok organizasyonlardada yer almaktalar.
Zengin ve popüler muzik repertuarlari ile tamamen profesyonel muzisyenlerden olusan kadro,kurumsal sirketlere,kisisel organizasyonlara ve genel etkinliklere yaratici katilimlar sunmaktalar.Ritimart Atolye si belli araliklarla donemsel olarak amator muzik sevenlere ders vermekte ve guruplatla eglenceli organizasyonlara katilmaktadirlar.Yapmis olduklari calismalar ve videolar icin www.ritimart.com daha detayli bilgi alabilirsiniz.
Eğlenceli güzel dakikalar için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Şef Özlem Mekik bizlere Kenton la ilgili bilgilerini aktardı,Kenton benim severek tariflerimde kullandığım yerli bir markadır.Güzel hediyeleri için firmaya çok teşekkür ederiz.

Hicoliveoil İzmir Urla ilçesi Bademler Köyü yamaçlarında yetişen Zeytin ağaçlarından toplanan
zeytinlerden erken hasat edilip soğuk sıkım yapılmıştır.
Zeytinyağ beslenmemizde önemli bir yer tutar sağlıklı yaşamda sofralarımızdan eksik etmemek
gerekir.
Zeytinyağ alırken şeffaf, plastik,şişelerde almamaya çalışın ağızda meyvemsi ve bitişte boğazda
yakıcılık hissi veren,1 senede tüketin.
Şık şişe tasarımlar hepimizin çok begenisini kazandı,güzel hediyeleri için kendilerine çok teşekkür ederim.Zeytin yağlarıyla ilgili deneyimimi daha sonra sizlerle ayrı bir yazı olarak paylaşacağım.


Barilla makarnaları ve sosları pratik çabuk öğünler hazırlamamızda büyük yardımcımız,
eve geç geldiğinizde 15 dakikada yemeğiniz hazır.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.İlerleyen günlerde Barilla lı  tariflerimi sosyal medya hesabımdan takip edebilirsiniz.

Revox At Kuyruğu Kılı  Şampuan saç dökülmesini önleyip saçlarda yeni oluşumu sağlıyor. Deneyimlediğim 3 senedir kullandığım boyalı saçlarımın uzamasında ve sağlıklı kalmasına en büyük yardımcım.Ayrıca firma temsilcisi Gamze hanım yeni çıkacak ürünlerinin müjdesinide verdi heyecanla beklemekteyiz.Güzel hediyeleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.


Bir Kraliçe Arı'nın önderliğinde bize sunulan mucize  Anavarza Bal,ismimize özel hazırlanmış bal üzerindeki etiketler çok güzel bir sunum olmuştu.Güzel hediyeleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.
Yamanlar Kuruyemiş tazecik vakumlu pakette karışık kuru yemiş ve Kuru Kayısıyla bizlerleydi.
Firma buyuk marketlere ve işletmelerede ürün sağlamaktaymış.Denk gelirseniz mutlaka tavsiye ederim alın.
Güzel hediyeleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Thalıa Naturel  %100 doğal sabunlarını ve BB kremini kullanmak için sabırsızlanıyorum.
Sabunların kokularına hepimiz hayran kaldık.Kullandıkdan sonra deneyimlerimi sizlerle paylasacagım.Güzel hediyeleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Neutrogene visibly clear 3 adımda cilt bakımı sivilcelere bye bye daha pürüzsüz bir cilt için..Güzel hediyeleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.
Odak Parmümleri her birimize güzel parfümlerinden hediye göndermişler,kendilerine çok tesekkür ederiz.


Burock Leke Kremini lekeler imde kullanmaya bu akşam başlıyorum merak içindeyim.Cildimdeki etkilerini kullanım sürecim sonunda sizlerle paylaşacagım.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.

@mariposa_mariposa etkinlik için her birimize çok güzel tasarımlı kokulu taş panolar hazırlamış.Evimin en güzel köşesinde yerini aldı bile.Güzel hediyeleri için kendisine çok teşekkür ederim.İnstagram da sayfasını ziyaret ederseniz çok güzel tasarımlarını görebilirsiniz.

Sunrino firmasından harika mis kokulu saç köpüklerimiz  milk_shake  ler geldi.Durulanmayan bakım ve koruma kremsi köpük saça bakım sağlarken saçın nem dengesini ve renginin yoğunluğunu korur.
Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederiz.

Hc Hair Care firmasının çok sevilen ürünü saç bakım yağı complex hediyelerimiz arasındaydı.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederiz.
Otacı firmasından cilt oniği ve tester ürünler hediyelerimizdendi.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederiz.
Cook firması  mutfağımızın vaz geçilmezi çok amaçlı folyosundan ve buz dolabı poşeti hediye göndermişler.Güzel hediyeleri için çok teşekkür ederiz.
Hamarat Fusun blogger arkadaşımızın kokulu sabunları süslediğini biliyormudunuz.Etkinlikte çok güzel sabunlarla sponsorlarımız arasındaydı.Güzel hediyesi için Füsun a çok teşekkür ederiz.

Averzıo tişört üstüne kırlent üstüne desen baskısı yapan bir firma.Kelebek kadınlar etkinliği için her birimize çok güzel baskılı yatak örtüleri gönderdiler.Firmaya ait ürünlerine göz atmak isterseniz buradan ulaşabılırsiniz. Mor üstüne çicek desenli yatak örtüme bayıldım güzel hediyeleri için kendilerine çok teşekkür ederiz
Wissmate çamaşır suyu 100% Hijyen etkisi evlerde kanıtlanmıştır,güzel hediyeleri için kendilerine çok teşekkür ederiz
Mis gibi kelebek şeklindeki pembe kokulu taşımız ise @hayalleriminminiktelasi tarafından hepimize hediye gönderilmişti.Güzel hediyeleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.İnstagram sayfalarından diğer ürünlerinede göz atabilirsiniz.


Pastel  bir birinden güzel ojeleri rujları ve kirpik taragı ve parlatıcı ürünüyle çok güzel bir paket hazırlamışlar,yeni ürünlerini deneyimlemek için sabırsızlanıyorum.Güzel hediyeleri için kendilerine çok teşekkür ederiz
Ojuvi her birimize bir birinden farklı parfümlerinden göndermişler.Çok begendiğim ürünleri için kendilerine çok teşekkür ederim.
Ayrıca etkinlikte Shapemaster Güzellik Merkezi çekilişle 3 kişiye merkezlerinde güzellik bakım uygulamaları hediye ettiler.



Etkinliğin hoşgeldiniz panosu,sponsorların yer aldığı pano ve güzel fotoğraflar için kullandığımız resim çerçevesi @sirin_partiler tarafından hazırlanmıştı.Herşey çok güzel düşünülmüş.Doğum günleriniz özel gunleriniz için bu tarz tasarımlar gerçekten fark yaratıyor Pınar hanımın emeklerine sağlık.
Bu güzel etkinlik için gönlünün güzelliği yüzüne vuran canım arkadaşım Begendimpaylaştım
Blogunun sahibi Şerife'ciğime çok teşşekkür ederim.
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun.
Bizimle birlikte olan Sponsorlarımızada teşekkür ederim
Etkinlik ile ilgili sosyal medya paylaşımlarımızı aşağıdaki hashtag den takip edebilirsiniz.

#kelebekkadinlarbloggeretkinlik 
#begendimpaylastimbloggeretkinlik 
#dunyakadinlargunu 

#ramadaistanbulasia

Başka bir etkinlikte görüşmek üzere.










Bunları da beğenebilirsin.

10 yorum:

  1. Çok güzel bir etkinlik olmuş hediyelerini güzel günlerde kullan bu arada etkinlik pastasına aşık oldummm :)

    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevgili Begendim Paylaştım canım arkadaşım Serifenin ilk etkinliğinde heyecan doruktaydı herşey ince detayına kadar düşünülmüş muhteşem bir etkinlikti,sevgiler.

      Sil
  2. Çok güzel bir etkinlikti sizinle tanıştığımıza da memnun oldum Leyla Abla....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatmam bende cok memnun oldum,Şerifemde güzel bir etkinliğe imza attı, onun sayesinde sizlerle tanıştım.💞☺en kısa zamanda görüşmek üzere sevgiler.

      Sil
  3. kadınlar günümüz hep böyle sevgi dolu geçer umarım,ne guzel bir gundü...

    YanıtlaSil
  4. güzel bi etkinlik olmuş :) hepsini güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil