Ozonlabs & Anti - Aging Serum

Çarşamba, Ağustos 25, 2021 marindentarifler.com 0Yorumlar

 Merhabalar sevgili takipçilerim!



Bugün sizlere kullandığım serumdan bahsetmek istiyorum, cildim kuru ve güneşte kuruluk biraz daha artıyor. 

Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum, malum yazlıktayız ve güneş, tuzlu deniz suyu yaşında etkileri ciltte ister istemez tahribat yapıyor.

Ben Sepia Anti -Aging Serumumu cildimi temizledikten sonra ilk 2 gün, günde 2 kez kullandım sabah yüzümü yıkadıktan sonra 3 - 4 damla avuç içime damlatıp yüzüme masaj yaparak yedirdim, akşam duş sonrası aynı işlemi uyguladım. 3. günün sonunda  cildimdeki yumuşaklık ve parlaklık beni gerçekten çok mutlu etti. Sepia aydınlatıcı cilt toniği ilede kullanabilirsiniz.


 

Avuç içinde kalan artıkları saç uçlarıma sürüyorum parlaklık ve onarıcı bir gücü olduğunu gördüm tavsiye ederim.  Sepia Antı - Agıng Serum

Sepia Ozonlabs Black Roller ile cilde yedirerek masaj yapabilirsiniz.


Gelelim içeriğine Çivit otu yağı ve ayçiçek yağı ile ciltte tam bir antioksidan görevi gören serum kırışıklıklara karşı sebum dengesini sağlayarak yaşlanmadan dolayı oluşan çizgileri azaltmaya, nem kaybına karşı daha canlı ve parlak görünmesini sağlar. Serum cildi derinlemesine onarırken ölü hücrelerden arınmasını sağlar.

Çivit otu ve Heliantus ile formüle edilen serum aynı zamanda su ve nem dengesi için doğal formüllerle temiz kozmetik olarak üretilmektedir. protein, alkol, sülfat, silikon ve parfüm içermez.


Bunları da beğenebilirsin.

0 yorum: