Düş Yakamdan Anneler Günü Etkinliği

Pazar, Mayıs 16, 2021 marindentarifler.com 0Yorumlar



 Ceres Yayınları

Ceres yayınları tarafından Anneler günü için gönderilen bu güzel sürükleyici roman için teşekür ederim. Selinin karışık olduğu kadar komik olan yaşamına dair romantik aşk hikayesi.

Selin'in hikayesinde her kadın gibi ciddi ama bir o kadarda komik ve eğlenceli.Kim bilir belki kitabın içinde sizin yaşamınızdan parçalar var  "Hayatıma giren kaçıkların uzun ve eğitici bir listesini yapabilirim  İyi ki varlar, İyi ki kaçıklar 

Onlar sayesinde yıkılmadım ,hayattayım."

Kitaptan bir bukle sizler için.

Gerçekten yapabilir miyim, bir kitap yazabilir miyim. Bence denemeye değer,bilgisayarı kucağıma yerleştiriyorum ardından klavye ile aramda büyük bir savaş başlıyor, çok hızlı yazdığımdan yetişemiyor bana kitabın konusu şöyle mahallenin birinde Şişman bir kız yaşarmış gel zaman git zaman kız zayıflamaya başlamış bir güzelleşmiş Biz güzelleşmiş sonra olaylar olaylar Neo beğenmediniz mi Bir sabah diyor Samsa gibi böcek olarak uyanan Saydım hepinizin hoşuna giderdi ama canım Kafka senin hayvanlaşan hayat anlayışımızı yazdığın dönüşüme değişim demişler Keşke bu Karar sana ait olsaydı Oysa ki her değişimin bir dönüşüm olmadığını sen söylemiştin yazık Kafka'dan kendi Romanıma geçiş yapıyorum derken Annem geliyor, bıktım bir iç çekişi ile bakıyorum ne var Anne ne yapıyorsun sen Kitaplarımı topluyorum önümdeki bilgisayarı göstererek Orada ne yapıyorsun diye soruyor. Kitap yazıyorum cevap yok, bir süre bakışıyoruz Annem iptal ne yapıyorsun diye soruyor tekrar kitap yazıyorum diyorum ama eski inanmışlığım yok sesim de bir kahkaha atıyor. O Ses nereden çıkıyor anlamıyorum gülüyor mu ölüyor mu belli değil sakinleşiyor gibi oluyor sonra yeniden başlıyor. Gülmeye durmak bilmiyor elimi kaldırıp , tamam diyor suratıma bakıp yeniden başlıyor Ay çok özür dilerim diyor.

Bu kitabı almanızı öneririm.

Bunları da beğenebilirsin.

0 yorum: