Pazar, Mayıs 16, 2021 marindentarifler.com 0Yorumlar


Jr. Sous Chef Kokusunda doğa sadece güneş, su ve biraz besin kaynağı ile lezzetini, tazelik ve doğallıktan alan ürünler.

Organik tarımdan elde edilen besinleri temel alan beslenme düzenini doğal beslenme yani organik besinler yetiştirilmesi ve işlenmesi tarım ilaçları hormonlar kimyasal maddeler kullanılmadan canlı organizmalardan üretilen besinlerdir.

2015 yılından beri organik tarımda ailecek ilgilenen uğraşan domates ürünleri yurt dışına ihracat eden firma, ürünlerini bir marka altında toplayarak uzmanlık alanlarını pekiştirmek adına Göktürk semtinde showroomları ile hizmet veriyorlar.

Türk damak tadını birleştirerek Türkiye'deki ilk organik birçok ürüne de Junior Sous Şef imza atmıştır. Yaptıkları araştırmalar sonucu Göktürk semtinde organik beslenme ihtiyacı olan çok kişinin olduğunu tespit ederek Junior sos Şef işletme sahibi Deniz Bey 2019 Ağustos ayında başlanan çalışmalarına ciddi anlamda yol kat ederek mağazalarının açılışlarını yapmışlardır.

Anneler günü etkinliğinde hediye olarak tatmamız için gönderilen ürünleri çok beğendim teşekkür ederim. 
Mutfakta organik ve doğal yetiştirilen ürünler her zaman tercihimdir. Yemek tutkunu olarak yeni tatları mutfağımda denemeyi çeşitli tariflerime lezzet katan ürünlerle lezzetlendirmeyi seviyorum, Bruschetta Ezme çok severek kendi yaptığım ekşi maya focacciaların üstünde fırınlandı iki lezzetin buluşması nefis oldu.
İtalyan mutfağı bizim evde çok sevilir.  Spagetti  Makarna sosu  ve fesleğen ile damaklarımıza şölen yaşattı. Yukarıya sitenin linkini ekledim detaylı inceliyebilirsiniz.



Bunları da beğenebilirsin.

0 yorum: