3ka Anneler günü etkinliği

Pazar, Mayıs 16, 2021 marindentarifler.com 0Yorumlar

Jason markası 1959'dan  beri günlük diş sağlığını iyileştirmek için doğal bileşenlerin gücüne inanır. Daha güvenli sağlıklı kişisel bakımın öncüsü ve yenilenen bitki karışımları için dünyanın Botanik ve dünyanın temel unsurlarından yararlanmaya devam ediyor.

Jason Simply Coconut  Hindistan cevizi ve nane ile güçlendirilmiştir sert aşındırıcı kimyasallar kullanmadan gülümsemenizi ve nefesinizi tazelemeye yardımcı olur. %99 Toprak kaynaklı formül plakla savaşmak, dişleri güçlendirmek ve ağzın temiz kokması için saf Hindistan cevizi yağı magnezyum ve kalsiyumdan yapılmıştır. Kalsiyum dişlerin güçlenmesini sağlar.

Florürür  içermeyen diş macunu  güvenli ve etkili bileşenlerden üretilmiştir.  Jason Yunancada Şifa anlamına gelir. Kalsiyum mineral dişlerin güçlü kalmasına yardımcı olur ve olası hasarları önlemeye yardımcı olur.

Nane yağı tadı ve kokusu ferahlatıcı olan bitki özü ile nefesi tazelemeye yardımcı olur. Yetişkinler en az 2 kez  dişlerini fırçalamalı, 6 yaşın altındaki çocuklar sadece bezelye büyüklüğünde macun kullanmalı ve gerektiğinde denetlenmeliler. 

Simply coconat güçlendirici diş macunu Virgin Hindistan cevizi yağı ile canlandırıcı magnezyum, kalsiyum ve nane yağı ile uyumlu bir şekilde birleştirerek dişlerinize sağlıklı bir ışıltı verir.

Hayvanlar üstünde test edilmemiş olan ürün Parapen, sülfat ve gluten içermez.

Ayrıca enerji veren Hindistan cevizi nane tadı nefesinizi tamamen taze ve canlı tutar.

Jason markası günlük sağlığı iyileştirmek için doğal bileşenlerin gücüne İnanır daha güvenli sağlıklı kişisel bakımın öncüsü ve yenilenen eski haline getiren karışımlar için dünyanın Botanik ve temel unsurlarından yararlanmaya devam ediyor. 

 

Bunları da beğenebilirsin.

0 yorum: