Ev Dekorasyonunda Kanvas Tablolar

Pazartesi, Şubat 06, 2017 marindentarifler.com 0Yorumlar


                                         
Sevgililer günü yaklaşırken sizde sevdiceğinize unutulmaz bir hediyeyle sürpriz yapabilirsiniz.
Sevdiklerinize hediye almak için bu siteyi incelemeye almanızı öneririm.

Güzel ve özel bir hediye için çok güzel seçenekler var.
Ev ve işyerlerinizin duvarlarını süslemek isterseniz size bir kanvas tablo firması önerim var. Tabloda.com online alışveriş yapabileceğiniz ve alışverişten önce tablonuzun farklı boyutlarda nasıl görüneceğini önceden öğrenebileceğiniz bir firma.

Tabloda.com, başta kanvas tablo olmak üzere, çerçeveli tablolar, kabartmalı kanvas tablo ( dec spec ), el yapımı kabartmalı kanvas tablolar (dokulu, varaklı), ışıltılı tablolar, parçalı tablolar, kanvas aynalar, kabartmalı tablolar,  tuvale ve fotoğraf kağıdına dijital baskı resimler, poster baskı ve kişi ve kurumlara özel tasarımlar ve toptan kanvas tablolar üretmekte. Sitede bir çok kategoride ürün seçeneği olduğu gibi, aynı zamanda kendin tasarla bölümünden istediğiniz fotoğrafı ölümsüzleştirebiliyorsunuz. 

 


Tablo kategorileri içinde, sanatsal, panoroma, ünlüler, şehirler, İstanbul, Osmanlı ve Hat gibi bir çok tercih seçeneği var. Ayrıca tablonuzu isterseniz 3 yada 5 parçalı olarak da talep edebiliyorsunuz.
                                              
                                     


Ayrıca bebek ve çocuk odaları içinde çok güzel seçenekler var. 

                               

                                   

Sevgililer günü dolayısıyla %20 indirim olan sitede, fiyatlar 28 TL 'den başlıyor ve istediğiniz boyuta göre farklılık gösteriyor.  Ödeme seçenekleri içinde havale, EFT veya kredi kartı ile ödeme var. 100 TL üzerinde ücretsiz kargo seçeneği var.

Baskıda Kullanılan HP marka mürekkep 100 yıl solmama garantiliymiş. Sizde tabloları incelemek isterseniz Tabloda.com'u ziyeret edebilirsiniz.



Bunları da beğenebilirsin.

0 yorum: