TAKSİM İBİS STYLE OTELİN AÇILIŞ PARTİSİ

Pazar, Ocak 03, 2016 marindentarifler.com 0Yorumlar

Cuma akşamı,
Evimize gidelim ve haftanın yorgunluğunu atabilmek için sakin bir akşam geçirelim diye düşünmemiz normal olurdu; lakin Eray Kılıç ülkemiz için çok yeni bir konaklama konsepti sunulduğunu ve mutlaka görmemiz gerektiğini söyleyince yurt dışında çok sefer misafiri olduğumuz İBİS HOTELS gurubunun İBİS STYLES HOTEL TAKSİM açılış partisine gitmeyi tercih ettik.
Disk jokeyimiz Suat Ateş dağlı yönetimindeki muhteşem müzikle coşkunun sınırlarını zorladığımızı söyleyebilirim.



Bunda tabi ki sunumdaki özenle hazırlanmış mezelerin, ara sıcakların ve ızgara etlerin payı da büyüktü.


Buna rağmen bu güzel eğlenceden aklımızda bambaşka, farklı notlar kaldı. Ne yani diye sormayın, İBİS STYLES yetkilileri bize bir yandan çeşitli oda ve salonları gösterirken diğer yandan yeni konsept hakkında çok faydalı bilgiler verdiler.


Şahsen İBİS Otellerini temizliği, intizamı yanında gereksiz  hiç bir şeye önem vermemesinden dolayı her zaman beğeniyorum. Bu deneyimde ana karakteri bozmadan daha geniş ve daha bol ışıklı odalarda, apaçık belli ki usta sanatçıların sihirli dokunuşlarıyla, yine kullanım ve fayda kriterlerini en üst seviyede tutarak gerçek bir STYLE yaratıldığına şahit olduk.
Bu güzel akşamda yanımda olan eşimle birlikte en kısa zamanda burada konaklama zevkini yaşamaya karar verdik. Herkese önemle tavsiye ederiz. 
Bu akşam için Eray Kılıça Otel çalışanlarına muhteşem performansıyla bizleri coşturan
Dj Suat Ateş dağlıya teşekkürler.

Bunları da beğenebilirsin.

0 yorum: