CITYCOOKS ATÖLYESİNDE

Çarşamba, Ekim 28, 2015 marindentarifler.com 2Yorumlar

 COOK İLE DAMAĞINIZA UYGUN ÖZEL LEZZETLER WORKSHOP'U CITYCOOKS 
ATÖLYESİNDE




30 yılı aşkın süredir COOK markasının tek ve tekili sahibi Sedat Tahir A.Ş, bugün ASO1.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 16 bin 500 metrekarelik kapalı alanında, 300 personeli ile yıllık 6 bin 500 tonluk üretim gerçekleştirmektedir. Türk mutfaklarına ilkleri getiren; 40’dan fazla markanın üretimini gerçekleştiren ve 30’un üzerinde ülkeye ihracat yapan firma, ülkemize yanmaz fırın torbasını, gıda streç filmini, pişirme kağıdını ve son olarak doğada çözünür streç filmi ilk tanıtan firmadır. 
Yemek, mutfak, pratik tarifler vb gibi lezzet kültürümüzün çeşitli branşlarına olan ilgimiz birkaç lezzet yazarı arkadaşımız ile birlikte bizi COOK İLE PRATİK LEZZETLER çalışmasına götürdü.

Fırın yemekleri kategorisi, bir taraftan ısı, buhar (nem) ve süre hakimiyeti gerektirirken diğer taraftan pişirme süresi ve sonrasında koku ve temizlik problemleri yaratabilmektedir. Bu zorluklar bilhassa birçok çalışan bayanın fırın yemekleri pişirmekten kaçmasına sebep olmakta, çok sağlıklı fırın yemeklerinden birçok soframız mahrum kalmaktadır.
Fırın kullanımını pratik hale getirmek için üretilmiş Alüminyum Folyo, Yağlı Pişirme Kağıdı, Fırın Torbası gibi çözümlerin sık uygulandığını biliyoruz. Bu ürünleri Türkiye’de üretilmesine ve yaygın kullanımına önemli katkıda bulunan COOK’ UN Alüminyum Folyo ve Yağlı Pişirme Kağıdını birleştirerek tek ürün haline getirdiğini, bu şekilde fırın yemeklerimizi çok daha pratik ve sağlıklı olarak yapabileceğimizi gördük.

Lezzet açısından da olağanüstü güzel sonuç veren ‘’FOLYO’’ içinde fırın yemeği denemenizi mutlaka tavsiye ederim

Cook Alüminyum folyo  Tamamen Türkiye’de üretilen bu ürün ile gıdaya temas eden kısım yağlı pişirme kağıdı olduğundan sağlık riski ortadan kalkmış oluyor. Aynı zamanda alüminyum kısmı ısının eşit dağılmasını sağlayarak mükemmel bir sonuç elde etmenize ve ısıyı uzun süre içinde hapsetmeye yarıyor.
En çok hoşuma giden bir haberde Cook streç filimlerinin doğaya zarar vermeden doğada çözülmesi oldu.Biz bu güzel günde Cook Çok Amaçlı Alüminyum Folyo ve Cook Streç Film ürünlerini kullanarak aşağıda fotoğraflarını gördüğünüz harika lezzetleri pişirdik. Bu keyifli gün için Cook ailesine, Mahiye Sabuncuoğluna teşekkürler.




Bunları da beğenebilirsin.

2 yorum:

  1. Cook ürünlerini bende çok keyifle kullanıyorum..Ama ne yazık ki bizim şehrimizde hiç etkinlik olmuyor,yine süper bir etkinlik olmuş..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler çok amaçlı folyo gercekten süper sevgiler☺💕

    YanıtlaSil