GOLDMASTER ŞAŞIRTIR

Perşembe, Temmuz 18, 2013 marindentarifler.com 2Yorumlar

GoldMaster, Ramazan ayı boyunca yemek konusunda uzman blogger yazarlarını yarıştırıyor. Yarışma, 9 Temmuz Salı günü başlayacak ve 7 Ağustos Çarşamba günü saat 18:00’de sona erecek. Birinciye 1000 TL, ikinciye 750 TL ve üçüncüye 500 TL hediye çeki verilecek.
Yarışmaya katılan Blogger yazarları, Ramazan ayı boyunca her hafta ana yemek ve tatlı veya salatadan oluşan bir menü hazırlayarak toplamda 4 menü ve 8 adet yemek üretimi gerçekleştirecek. Yarışmacılar yapılan menüdeki her yemeğe ait bir fotoğraftan haftada 2 adet fotoğraf ve kısa yapım tarifini bloğunda post olarak girdikten sonra twitter ve instagram hesaplarından GoldMaster’ı tag’leyerek paylaşacaklar. Yarışmayı kazanan bloggerlar GoldMaster sosyal medya adreslerinde duyurulacak.
Celebrity Chef Ayvaz Akbacak, Yemek Bloggerı ve Chef Filiz Çatalkaya Orhan, Uzman Diyetisyen Ayşegül Bahar, Uzman Diyetisyen Özge Kelebek, Beygiad Başkanı Hayrettin Peksoy, Habertürk Köşe Yazarı Hande Şarman, Psikolojik Danışman, Yazar Aşkım Kapışmak, Müzisyen, Yazar, Gurme Ece Dorsay ve GoldMaster Genel Müdürü Sinan Bora olmak üzere 9 kişiden oluşan jüri 7 temel kritere göre puanlama yaparak kazananları belirleyecek.
Bunlar sıra ile;
Mevsiminde sebze ve meyve kullanımı yoksa alternatifinde kuru kullanması
Baharatların uyumu
Yanındaki garnitür
Yemeğin sosu uyumu
Görsellik (tabağın alanı içindeki)
Uyumluluk
GoldMaster elektrikli küçük ev aletleri ürünlerinde geçerli olan hediye çekleri 1 Eylül 2013 - 1 Aralık 2013 tarihleri arasında kullanılabilecek ve ürünler sadece shop.goldmaster.com.tr adresinden sipariş edilebilecek.



Sosyal Medya Uzmanı Ohannes Kan'ın daveti ile Goldmaster biz yemek bloggerlarıyla Beylikdüzü fabrikada biraraya geldi. 



Blogger toplantısı benim için çok heyacan vericiydi Blogger arkadaşlarla ilk defa karşılaştık, sevgili  Sibel Bora Abdik  Hanım bizi güler yüzüyle hem ağırladı ve çok güzel aydınlattılar. Schowroomlarına bayıldım birbirinden renkli kullanışlı küçük ev aletleri çocuklar için özel üretilmiş çok şık Hello Kitty modeller herşey çok güzeldi teşekkürler GOLD MASTER ŞAŞIRTTIN::::




Bunları da beğenebilirsin.

2 yorum:

  1. Seninle tanışabildiğim için de ayrıca mutlu oldum:))Çok güzel bir etkinlikti..Tekrar görüşmek üzere,sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Canım benim içinde öyle senden çok güzel bir enerji aldım sarıldığında sanki hep tanışıyormuşuz gibiyde benim için inşallah eylülden itibaren sık sık görüşürüz sevgiyle kal.

    YanıtlaSil