Vilede Windomatic

Perşembe, Ocak 04, 2018 marindentarifler.com 0Yorumlar



Sıkıcı,biraz zor, tam da iyi yapamadığımız günlük veya haftalık olsun rutin işlerimiz hayatımız boyunca tekrarlarken bizi bıktırır ve zamanla bu işlerden kaçınmanın yollarını ararız. Pencere, cam ve her türlü düz zemin temizliği de bunların arasındadır. Bu iş için geliyorsa gündelik yardımcımızın çalışma günü, yoksa misafir beklediğimiz veya başka bir önemli gün, mevsim değişimi vb.  beklenir. 
Bu sıkıntılı temizlik operasyonunu çok kolay hatta sonucu görünce keyifli hale getiren bir yenilikle karşılaşınca sizinle paylaşmak istedim.
Vileda Windomatic çok basit lakin müthiş başarılı bir yenilik.

Basitliği şu: Temizlenecek cam veya düz zemin her zamanki gibi bir temizlik ürünü püskürtülerek hazırlanıyor ve Windomatic hazır  zeminde tercihen yukarıdan aşağıya bir hareketle  çekilerek camdaki tüm kir, sıvı temizlik ürünü ile birlikte Windomatic haznesinin içine emiliyor.

Başarısı şu: Çok kısa sürede gerçekleşen işlem sonucunda temizlik maddesi, sıvı veya kirden hiçbir eser kalmadığını gördüğünüzde hayatınızdaki sıkıcı işlerden bir tanesinin daha  ortadan kalktığını artık biliyorsunuz.

Sizi mutlu eden küçük ev aletleri ekibine çok pratik yeni bir eleman katmış olmaktan mutlu olabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin.

0 yorum: