Zulu Atıştırmalık Kuru Et

Pazar, Nisan 03, 2016 marindentarifler.com 2Yorumlar

HEM ATIŞTIRMAYI SEVEN HEM DE SAĞLIKLI YAŞAMAYI SEÇENLER İÇİN: ZULU ATIŞTIRMALIK KURU ET
Yiyeceği bozulmadan saklamak ve bu sayede beslenmede yıl boyu dengeli bir düzen sağlamak, sağlıklı ve emin bir barınak sağlamanın yanında, örtünme (giyim) kültürü oluşturmayla beraber medeniyetin sacayağını oluşturur. Sosyalleşme, kültürler ve büyük medeniyetler bu temel üzerinde yükselmiştir.

Hayvansal gıdanın yani etin ana besin maddesini oluşturduğu orijinal Amerikan yerli kültürünün çok önemli ürünü beef jerky Türkçemizde kurutulmuş dana eti ZULU markasıyla Yersu Gıda tarafından Türkiye’de üretilmeye başlandı ve başarıyla piyasaya sunuldu. Tabii ki bizim kültürümüzde de çok önemli bir kurutulmuş et ‘’pastırmamız’’ mevcut ve bu güzel besin kahvaltılarımızı ve özel sofralarımızı süslüyor. ZULU ise sofra kurulamayan ortamlar için, yani örneğin yemek aralarında kötü atıştırmalık yerine faydalı bir besin olarak veya spor araları veya doğada yürüyüş, dağcılık, diğer doğa sporları esnasında alınabilecek atıştırmalık olarak tasarlanmış. Bu değişik ama gerçekten çok faydalı sağlıklı besinin hayatımıza ne kadar önemli bir yer alacağını merakla gözlemeye devam edeceğiz. Tavsiye ederiz.
 Türkiye’nin ilk ambalajlı kuru eti Zulu benzin istasyonları, market ve şarküteriler, hastane ve üniversite kafeleri ve spor salonlarında satılıyor.  Original, BBQ ve Acı BBQ olmak üzere 3 çeşidi bulunan Zulu şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bodrum ve Trabzon’daki satış noktalarında satılıyor.  Türkiye’nin her noktasına da ekstra bir ücret talep etmeden kargo ile gönderimin yanı sıra internet üzerinden de sipariş verilebiliyor. zulu.com
Zulu Atıştırmalık Kuru Et hakkında:
Türkiye’nin ilk ambalajlı kuru eti Zulu’yu üreten Yersu Gıda kurucusu Hande Altay  ve Genel Müdürü Orkun Kurucu, yurtdışı seyahatlerinde gittikleri her yerden yanlarında kuru et taşıdıklarını söylüyorlar. Aktif spor yaşamları olan Altay ve Kurucu kuru etten daha sağlıklı bir atıştırma ürünü olamadığını öğrenince de Türkiye’de de üretimine karar vermişler.

Bunları da beğenebilirsin.

2 yorum: