SOFFA MUTFAK ATÖLYESİNDE BİR GURUP LEZZET YAZARIYLA YEMEK ÇALIŞMAMIZ

Pazartesi, Ekim 19, 2015 marindentarifler.com 2Yorumlar


Mekan.com çoğunluğun bildiği gibi İstanbul ve diğer şehirlerdeki mekân seçimleriniz için en gelişmiş rehberdir. Mekanlarda sunulan lezzetlerin bir yandan doğal hammadde, diğer yandan kültürel (hazırlanış) kaynağına verdiği önemi vurgulamak amacıyla mekan.com biz yemek bloggerlarını Tazedirekt ürünleri kullanarak yemek yapmak üzere WOW Hotel İstanbul da yerleşik Soffa Mutfak Atölyesine davet etti. 
  

Tazedirekt.com doğal, organik ve kaynak takibi yapılabilir gıda ürünlerini bizzat kapımıza kadar getirme hizmetini başarıyla yürüten sanal marketimizdir. İyi bir yemek için en kaliteli malzemeyi kullanmanın verdiği hazzı aşağıdaki satır ve görsellerde birlikte yaşayalım.

Öncelikle 7 yıldızlı bir resort mutfağını çağrıştıran atölyesinde her birimize özel bir çalışma alanı sunan Soffa Mutfak Atölye Şefi Emrah Fandaklı ya sevgilerimizi sunalım. Yemek yapma zevkimize büyük katkıda bulundu.



Bu yüksek motivasyonlu ortamda üretilenleri listeleyip iştahımızı açalım.:
Reyhan Çepik mekan.com:Reyhan şerbeti ve Humus-u Ala Salatası
Emrah Fandaklı                  :Orman Meyveli Kuzu Kebabı ve Böğürtlenli Pasta
Mutfak ve Tatlar                :Pazılı Burma Börek
Sibel Yalçın                          :Hardal Soslu Organik Tavuk
Marinden Tarifler              :Ayran Aşı Çorbası,Pazılı Kiş,Patlıcan Mücveri
Beyhan'ın Mutfağı            :Saray Pilavı,Fasulye Dizmesi
Hülya Meral                                    :Anneanne Böreği
Benim Diyet Yemeklerim :Dil Peynirli Pancar Dilimleri



Bu kadar güzel lezzeti ancak Soffa Mutfak Atölyesinin kallavi masif ahşap masasında sunabilirdik;Ve masa kuruldu. İhtişamı okuyucu ve takipçilerle paylaşabilmek için çekilen bolca resim süresince sabırlar zorlandı. En sonunda o muhteşem lezzetleri tatmak bize nasip oldu. Sizlere de yukarıdaki listelerin yönlendirmesiyle aynı tatları elde etmenizi ve bizden daha büyük hazlara ulaşmanızı tavsiye ederiz.


Bu güzel çalışma için WOW Hotel genel müdür yardımcısı Bengü Ünal’a Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Meltem Ejder’e Mekan.com dan Reyhan Çepik ve Hülya Meray’a teşekkür ederiz. 

Bunları da beğenebilirsin.

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Evet çok güzel deneyimli ve keyifli geçti Soffa Mutfakta zevkle yemek yapabileceğiniz her şey var sevgiler.

      Sil