CUPCAKE PARTY ETKİNLİĞİ

Çarşamba, Mart 04, 2015 marindentarifler.com 0Yorumlar




Sevgili Tülin pastakasrinın davetiyle  Gayrettepede bulunan Basilico Restaurant a icabet ettim. Didem&Cakes ve simariktatlar Çilem güzel bir telaş içinde davetlileri karşıladılar.
Görkemli keyifli bir etkinlik oldu, güzel bir etkinliğe damgalarını vurdular.
Basilico Restauranta herşey ince düşünülerek organize edilmiş,Burak şefin hazırladığı
özel başlangıçlarla yemeğimize başladık,hizmet,lezzet ambians on numara.
Çekilişte bana tekrar Basilico Restaurantta Burak şefin yemeklerini eşimle birlikte tatmak
için fırsat çıktı herşey özenle hazırlanıp sunuluyor. İtalyan,fransız,Osmanlı mutfağından
lezzetleri tatmak isterseniz mutlaka gidin derim.




 

Burak Şefin elleriyle başlangıç olarak ters küreselleştirme yöntemiyle hazırlanmış,
Kara Orman meyveleri eşliğinde Basilico Fesleğen topları ikram etti.



Kinoa kısırı.Tahinli Patlıcan,Ahtapot Carpaccio üzerinde közlenmiş Kappa biberi ve Kapari,Peynirli Kek ve ters küreselleştirme yöntemiyle mevsim salatası damaklarımızı şenlendirdi.

Keşkek üzerinde  İsli Kuzu Tandır tadıyla muhteşemdi.



Fondü Keyfi meyvaların çikolatayla buluşması büyük bir mutluluk.
Burak Şef ve mekan müdürü Duran bey bilgiler aktardılar.


Mekanda canlı müzik var 70 li 80li yıllar partiler yapılıyor.Özel yemekler yiyebileceğiniz
bir mekan muhakkak bu güzel mekana uğrayın derim.
Basilico Restaurant
Gayrettepe mah.Pazar sok.No 24
Beşiktaş/İstanbul
0212 2672867-0212 2886202

 
             

Kliksadan bol köpük yapan bu makina hayat kurtarıcı kahve severler seyahatlerimde hep yanımdadır kahvesiz olmaz sizede tavsiye ederim.

 &Styling gourmetdergisi de kış sayısıyla aramızdaydı..İçinde harika tarifler var..dergiyi incelemek için can atıyorum:))

mollersNorveç'in Atlantik kıyılarında yaşayan ve Omega 3 içeriği çok zengin bir balık olan yabani kuzey kutbu morina balığından elde edilmektedir.
Doğal karışık meyve tadı ile çocukların beğenisini kazanan Möller's Omega 3,dünyaca ünlü saygın bir kuruluş olan İnternational Taste Quality Instute tarafından lezzetli tadı ile ödüllendirilmiştir.
Omega 3 yağ asitleri vücut için gerekli olan ama vücudun üretemediği yağ asitleridir.Besinlerle alınamadığı durumlarda gıda takviyeleri ile alınmaları gerekmektedir.
A,D ve E vitamini içeren herhangi bir koruyucu katkı maddesi içermeyen Omega3 balık yağı şimdi tüm eczanelerde satışa sunulmuş..
Özellikle okul dönemindeki çocuklarım için kullanmayı düşünüyorum bu güzel ürünü..
pakmayafirması,her etkinlikte olduğu gibi yine güvenilir,kaliteli ürünleri ile yanımızdaydı..


partyspapersfirması da soft renkleri ve desenleriyle gönlümü fetheden harika bir masa düzenlemesine imza atmıştı.Peçetelikler,isme özel hazırlana kartlar,cupcake kutuları..Her biri çok özel ve güzeldi..Sitelerini mutlaka inceleyin derim..


Etkinlik sponsorlarından partylite bölge satış müdürü Nilgün hanımın aktardığı bilgiye göre,Partylite mumları tescilli mum formüllerinden yapılıyor.Yüksek kaliteli doğal mum ve en iyi koku deneyimi için özellikle hazırlanmış gıda saflığında parafinden oluşan özel bir karışım kullanılıyor.
Zararlı katkı maddelerinden yoksun çevre dostu ve bütün mum formülleri dünya çapında tescilli..
Mum fitilleri ise,kurşunsuz,%100 pamuk..


melispastakalipcisibirbirinden güzel kurabiye kalıpları,yukselpastacilikşeker hamuru ve cupcake kalıplarını hediye olarak göndermiş..Kendilerine teşekkür ederiz..


.unellerhiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermeyen,tamamen el yapımı taptaze nefis kurabiyeler göndemişti..Çay keyfimizin tamamlayıcısı olan bu kurabiyeler için kendilerine teşekkür ederiz..
hopla dan gelen tüp şeklindeki krem şantiyi pasta süslemenizde çok rahat kullanabilirsiniz..
Candy Butik Sabun'un gönderdiği mis kokan sabunlar banyodaki sabunlarımın yanında yerini aldı.

Bu güzel günde bizleri tüm güler yüzüyle ağırlayan Basilico Restaurant'a ve restaurant müdürü Duran bey'e,sevgili Tülin'e,Didem'e ve Çilem'e çok teşekkür ediyorum..

Başka bir etkinlikte görüşmek üzere..


Etkinliği düzenleyen sevgili Çilem,kendi elleriyle kurabiye,cupcake ve tatlı yapmıştı..Hepsi de birbirinden lezzetliydi..Kendisi sipariş üzerine de bunları yapıyor..İnstagram sayfasından ulaşıp,siparişlerinizi verebilirsiniz..
Sevgili Didem'de etkinlik pastasını ve masalardaki cupcake'leri hazırlamıştı.Yemeye doyamadık,çok lezzetliydi..Sevgili Didem'de bütün ürünleri,Çilem gibi sipariş üzerine yapıyor..Bilginiz olsun:))

Bunları da beğenebilirsin.

0 yorum: