PAPİSTANBUL PİLATES&PİLATES

Cuma, Ocak 24, 2014 marindentarifler.com 4Yorumlar

Sayın Sosyal medya yöneticisi Ohannes Khan ın Papistanbul Pilates&Pilates te düzenlediği çok güzel bir etkinliğe davet edildim. Sportif faaliyetleri oldum olası çok severim. Pilates ile tanıştığımdan itibaren bu sporu sürdürüyorum. Spora belirli bir yaştan itibaren daha çok ihtiyaç olduğuna inananlardanım. Sağlıklı bir vücut yapısına kavuşmak için pilatesin çok etkili olduğunu biliyorum.
Bel ve boyun fıtığı sıkıntıları yaşayan bir bayan olarak, diğer sporlar gibi pilatesin de ezbere değil, eğitimli hocalar eşliğinde yapılması gerektiğini düşünmekteyim.
Yağmur Kadife ve Şükran hoca gibi eğitimli, gerçekten kendilerini bu işe adamış hocalarla çalışmak ayrıcalığını yaşadıktan sonra bu düşüncem daha da pekişti.
Kendilerine ve sevgili Ohannes Khana çok teşekkür ederim.
Ohannes in her zaman kaliteye ve disipline önem verdiği herkes tarafından çok iyi bilinir.
Beni, yeni tanıştığım latin dansları etkinliğinde, yapmayı aklımdan dahi geçirmediğim figürleri bana gösteren ve uygulatan dans hocasının da hakkını vermem lazım. Latin müziği eşliğinde yapamayacağım sandığım figürlerle
dans ettik, çok eğlenceli dakikalar geçirdik. Kendisine de çok teşekkür ederim.
Kick boks hocasının bize gösterdiği, dışarıda herhangi bir saldırıya karşı, belkide bir gün bizim hayatımızı kurtarabilecek bir iki hareket, kadın olarak savunma konusunda ne kadar zayıf olduğumuz bilincine ulaştırdı.
Kadınların muhakkak Kick boks dersleri almalarını şiddetle tavsiye ederim. Doğru adres tabiiki Papistanbul Pilates&Pilates olacaktır.
Buradan Papistanbul Yağmur Kadife ve ekibine  bu güzel günü geçirmemizi sağlayan Ohannes e teşekkürler.

Abdi İpekçi Cad.Side Apt. No;53 Kat 4 Daire;9
Nişantaşı-İstanbul

Bunları da beğenebilirsin.

4 yorum:

  1. Leylacım çok keyifli bir gün geçirmişsiniz. Tüm sevdiğim dostlarım bir arada.. Hepinizi öpüyorum.. Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  2. Leylacım, sizlerle birlikte olmak çok güzeldi...Ohannes Kan'a tekrar teşekkürler bu güzel etkinlik için...sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Eline emeğine sağlık güzel bir yazı olmuş canım benim….
    Bu güzel etkinlikte olmaktan ve keyif dolu dakikalar yaşamaktan dolayı çok mutluyum…Emeği geçen herkeze tekrara teşekkürler...
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. üç yıldır bende pilates ve aerobik yapıyorum haftada 2 gün 1er saat. O kadar iyi geliyorki, belli bir yaştan sonra bence de tüm bayanların yapması lazım..Güzel bir etkinlik olmuş belli, sevgiler...

    YanıtlaSil