Mekan Közde Döner'de Bloggerlerle Ramazan Buluşması

Pazar, Mayıs 19, 2019 marindentarifler.com 5Yorumlar




Geçtiğimiz hafta sevgili Yaseminlekokuluevent Şafagındünyası ve Sosyalannem organizasyonu ile Mekan Döner ev sahipliğinde blogger arkadaşlarımla hoş geldin Ramazan etkinliğinde bir araya geldik Mekan Közde Döner olarak 5 yıldır hizmet veriyorlar. Burayı diğer mekanlardan ayıran en büyük özelliği, Dönerde kıyma kullanılmaması ve tamamen Balıkesir yöresinde yetişen dana eti ile dönerin hazırlanması. Dönerde kuyruk yağı yerine kuzu döşü kullanılması ve Doğalğaz yerine köz kullanılarak pişiriliyor. Kullanılan tüm ürünler kesinlikle katkı maddesi içermiyor. Sinan bey Çin tuzu kullanmadıklarını özellikle vurguladı. Mekanda kahvaltı servisi var aynı zamanda doğal ürün satışları mevcut, Ramazan menüleri ile hizmet veriyorlar.


Ramazanda iftar sofralarının olmazsa olmazı Şerbetlerdir. Zaferan Naturel şerbetler bu sene vazgeçilmezimiz oldu. Osmanlı Şerbeti ,Selçuklu Şerbeti ve Göktürk Şerbeti Zaferan şerbetleri süzen poşet içerisinde doğal kraft ambalaj içinde satışa sunulmuş. Şerbeti 5 dakikada hazırlayıp soğuduktan sonra servise sunuyorsunuz.Şerbetlerde sentetik boya, tatlandırıcı, aroma ve koruyucu içermiyor.Biz çok beğendik.


 Ramazanda yediğimiz gıdalara dikkat edip sağlıklı beslenmek önemlidir. Ağır tatlılar yerine gün kurusundan hoşaf yapabiliriz. Cevizli sucuk ve doğal yerli pestillerle iftar sofralarımızı
şenlendirebiliriz. anadolugurmeyoresel  Malatya'da üretilen doğal katkısız ürünleri sayfasından inceleyip kapıda ödeme seçeneği ile ısmarlayabilirsiniz böyle güzel bir tepsi yaptırıp iftariyelik olarak davetlere hediye olarak armağan edebilirsiniz. Malatya'dan Kendi bahçelerinden doğal olarak üretilip birinci elden evinize kadar hem de kapıda ödeme seçeneği ile geliyor hem temiz hem özenli paketlerde gönderiliyor Ramazan'da İftar davetleri ne hediyelik bir seçenek olabilir.

Patlamış mısırı kim sevmez ki sinema keyfine keyif katar. Çikolatalı ve Karamelli mısır tatmadıysanız muhakkak deneyin derim biz çok sevdik.  Mrandmrs Popcorn Çilekli olanıda çocukların favorisi.

Prosenin saç bakım şampuanı içermiş olduğu kompleks ile saç köküne ve derisine nüfus ederek saç dökülmesine engel oluyor.İçinde bulunan Argan yağı, Keratin, B 5 vitamini, Soya, Buğday ve Mısır protein gibi özel formülü sayesinde saçlarda özellikle fön, boya gibi yıpratıcı etkilerin sebep olduğu kırılma, çatallaşma ve mat görünüm gibi sorunların giderilmesine yardımcı oluyor.Her saç tipine uygun olup Parepen içermiyor.

Pelomin Peloid  Avrupa ve Ortadoğunun en zengin mineral suyunun merkezi Tuzla içmelerin şifalı suları ile üretilen 100% doğal cilt ve vücut bakım maskesi. İçeriğinde yüksek düzeyde bulunan mineraller, magnezyum, kalsiyum, sodyum ve potasyum bulunmaktadır. Dermokil ürünlerini severek kullanıyorum gerçekten çok marketlerde uygun fiyatıyla da bulabiliyorsunuz argan yağlı nemlendirici maske Kuru ve hassas ciltleri çok uygun içeriğindeki Argan yağı ile etkili nemlendirme sağlayarak cildin elastikiyetini artırmaya yardımcı oluyor Cildi temizler sıkılaştırır Besler toksinleri Cildin en derin tabakalarından dışarı çıkarır.


BebakYaz ayı güneş Deniz demektir. Güneşlenirken  cildimizi korumak için güneş losyonlarından faydalanmanız gerekiyor uzun senelerdir kullandığım  Acıbadem sütlü  Bebak ürünlerinin nemlendirici ipeksi dokusunu çok severim, Bebaklaboratories nemlendirici güneş losyonu Güneşin zarar verici UVA ve UVB ışınlarına karşı 30 SPF özelliği ile koruma sağlar. formülünde bulunan havuç özü ile erken yaşlanmaya, kırışıklıklara ve lekelere karşı cildi korumayı amaçlar E vitamini ile cildi nemlendirmeye yardımcı olur.

Highgenic markasının fırçalı leke çıkarıcıyı lekeli kısma sürüp sonrasında silip veya yıkayabiliyorsunuz. Ütüleme sihirbazı spreyi ütü yaparken kırışıklıkları kolay açmakta yardımcı olur.

Estuz
Estuz, içecek sektörüne girdi.
Estuz, Türkiye’nin ilk kolajen proteinli içeceğini üretti.
1982 yılından beri mutfaklarımızda yemeklerimizin tadı tuzu olan Estuz A.Ş., içecek sektörüne girdi. 15 ülkeye ülkemizin tuzunu ihraç eden Estuz A.Ş., Türkiye’nin ilk kolajen proteinli içeceğini üretti
İki yıl süren ar-ge çalışmasının ardından baharla birlikte #kendiniyenile mottosuyla piyasaya çıkan Reneva isimli içecek; eczaneler, marketler ve online olarak satışa sunuldu
Cildini yenile kendini yenile benzersiz kolajen protein desteği ve şekersiz içeriği ile istediğin her an tazelen Çarkıfelek ananas ve portakal tadıyla serinliği ve tazeliği hisset 0 şeker 0 yaş 0 karbonhidrat, kolajen nedir kolajen insan vücudundaki temel proteindir. Vücudumuzdaki toplam protein yaklaşık %30 nu oluşturur. Cilt, tendonlar, bağlar, kaslar, damarlar kolajen içerir. Tüm vücutta en çok bulunan proteindir yaşa bağlı olan vücuttaki üretimi azalır.


dussilturkiye Duş Sil Profesyonel Duşa kabin temizleyici sayesinde su ve leke tutmayan teknoloji ile su lekelerini kireç tortularını sabun artıklarına mükemmel temizlik sağlar.

Sevgili Yasemin'e, Fatma'cığıma ve Şafak'cığıma bu güzel davet için teşekkür ederim.
Bizimle birlikte olan Mekan Közde Döner sahibi Sinan bey ve ekibine ve sponsorlarımıza çok teşekkür eder başka bir etkinlikte tekrar beraber olmak üzere

Bunları da beğenebilirsin.

5 yorum: