Biricitin Yeri 7 yaşında Kutlaması

Pazar, Kasım 18, 2018 marindentarifler.com 13Yorumlar

Uzun bir aradan sonra 15 Blogger arkadaşımla Yasemin'in sayesinde Beylikdüzü Leman Kültür Cafede buluşup Biricitinyeri blogunun 7. yasını kutlayıp  hasret giderdik. Yasemin'ciğime  daveti için teşekkür ederim.


Bu keyifli günde bize sponsorlarımızda eşlik etti.

İsmek Sosyal Medya Öğretmeni ve bir ok firmaya sosyal medya, video ve fotoğraf çekimi gerçekleştiren Korhan Sarıbek sosyal medya hakkında bilgilerini bizlerle paylaştı.
Benim içinde çok faydalı oldu.

Nayscollection etkinliğimizde İdris bey şahsen katılıp markanın ismini taşıyan parfümleri tanıttı, yakında çıkacak ürünler hakkında bilgiler verdi, Nays kadın parfümü yeşil yapraklar ve turunçgiller içeriyor, fresch bir kokusu var. Nays erkek parfümü Amber ve paçuli karışımından oluşuyor.
Orijinal parfümlerden ayırt edemeyeceğiniz uygun fiyatlı bu kokularından vazgeçemeyecekleriniz.


Palmers İlk defa tanıştığım Palmers Cacao Formula  Bakım kremi harika bir kakao kokusu ile cezbediyor vücudunuzda muhteşem yumuşaklığı hızlı emilim sağlayıp nemi   24 saat boyunca hissediyorsunuz.Vitamin E ile zenginleştirilmiş kakao yağı cildi nemlendirip yatıştırıcı özelliğe de sahip,  Parepen ve Phthalen içermez  güzel bir ayrıcalık.

Yvesroche şampuanı ile 30 kere saçınızı yıkayabilir,  duş jeli ile 40 kere duş alabilirsiniz. Konsantre olarak hazırlanmış,  seyahat ederken yanınıza alabileceğiniz küçük boylarda tasarlanmış çok beğendim. Kokularına gelince Mango kokusu, bitkisel içeriği silikon ve parapen içermemesi  arındırıcı  mis gibi kokusuyla vücut ve saçlarımda tereddüt etmeden kullandım.


Dermokil ürünlerini severek  kullanıyorum Spesiyal Kil maskesi siyah noktaların oluşumunu önlemede ve arındırmada çok başarılı severek uyguluyorum küçük boyda olmaları da ayrıcalık seyahatlerde çantanızda her zaman sizinle birlikte olmaları el kreminin Papatya ve Kil ile anında nemlendirici ve yoğun koruma özelliği uzun saatler ellerinizin pamuk gibi olması kış günlerinde en çok ihtiyacımız olan nemi dermokil el kreminde buldum.DK dent diş macunu doğal  kil ve kalsiyum içeriği ile yüksek mineral desteği sağlar.
Soyulabilir Havyarlı Siyah Kil maskesi ile cildi derinlemesine temizleyip yeniliyoruz.


Bebak ürünlerini çok seviyorum yaz aylarında güneş koruyucularını yüzümde severek kullanıyorum,Bebak El ve vücut kremini ilk defa kullanacağım Aloe Vera özlü, soft krem bileşiminde bulunan Aleo Vera özü ile cildi nemlendirip dış etkenlerden yıpranan cildi tahriş maddelerden korumaya alır. Tüm cilt tipleri için uygundur.
Bebak Coconut ve Vanilya içeriğindeki Hindistan cevizi yağı ve vanilya etkin kokusu sayesinde gün boyu ciltte nem dengesini koruyarak yaşlanma etkilerine karşıda korumaya geçer.



Dasty yağ sökücü ilk defa kullandım sonuç mükemmel mutfakta temizlik ve hijyen 10 numara.
Alman gümüşler imi parlattım ocaklarda fırında davlumbaza rahatlıkla püskürtüp kullanabileceğiniz bir ürün mutfaklarda yağa kire geçit yok dasty ile.


Gilette Venüs İpeksi bir cilt ekstra tıraş jeli kullanmadan esnek ve frezya çiçeği kokulu entegre tıraş jeli sayesinde köpürtün ve tıraş edin,  evde bulunması gereken bayanlar için önemli bir ürün diye düşünüyorum.

HighGenic ürünleri benim için önemlidir banyomdaki duş camlarının kireç oluşumunda en büyük yardımcım Sirkelim organik limon ve sirke ile çamlar lekesiz pırıl pırıl, çaydanlık içlerinde  evin her yerinde kullanıyorum, banyo, mutfak, seramik yüzeylerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Selfisiz olmaz dedik ve kızlarla beraber güzel bir fotoğraf karesi ile o anları ölümsüzleştirdik, Sponsorlarımıza bu etkinlikte bizlere güzel vakit geçirmemizi sağlayan Yasemin arkadaşıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
Başka bir etkinlikte buluşmak üzere birbirinden değerli güzel ürünler için sponsorlarımıza çok sevgili blogger arkadaşlarıma ve güzel ev sahibimize teşekkürler keyifli buluşma için nice güzel yıllarda beraber olmak umuduyla seni canı gönülden tebrik ederim bu yolda 7 yıl emeklerin için.

Bunları da beğenebilirsin.

13 yorum:

  1. Uzun zaman sonra buluşmak güzeldi gerçekten güzel bir gündü 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaseminciğim sayesinde buluştuk keyifli bir gündü sevgiler.

      Sil
  2. Çok keyifli bir gündü.Bu etkinlik sayesinde yeniden görüştüğümüze çok sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizciğim bende seni tekrar görmekten mutlu oldum sevgiler canım.

      Sil
  3. Çok güzel ve keyifli bir gündü.. Paylaşımın sayesinde yine o güne gittim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım senin enerjin çok güzel seni tekrar görmek güzeldi öpüyorum.

      Sil
  4. çok güzel oldu yeniden bi araya gelmek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ümran'cığım iyiki böyle etkinlikler var seni görmek güzeldi sevgilerimi gönderiyorum.

      Sil
  5. Seni gördüğüme çok sevindim Leyla ablacım. tekrar görüşmek üzer, hediyelerini güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim sende güle güle kullan keyifli bir gündü öpüyorum seni.

      Sil
  6. Uzun zaman ardından tekrar görüşmek keyif vericiydi.
    Kalemine sağlık tatlım. 💕
    Sevgilerimi bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Emelim ilk göz ağrım keyifli bir gündü iyiki böyle etkinlikler var sevgiler.

      Sil
  7. tatlım cok guzel bir gundu, iyi ki geldin :) opuyorum sevgilerimle

    YanıtlaSil