Loda Mobilyada Bloggerlerle Mobilya Şenliği

Salı, Mayıs 02, 2017 marindentarifler.com 0Yorumlar




Geçtiğimiz hafta Cumartesi Tarcinevents tarafından davet edildiğim, Loda Mobilya Showroomda Modern Tasarım ve Retro Mobilyaların lansmanında blogger dostlarla beraberdik.Loda Mobilya ortaklarından Ahmet Bey bizlerle birlikteydi, Lansman boyunca bilgilendirdi.



Mobilya sektöründe 20 yıla ulaşan bilgi birikim ve tecrübe ile, toplam 15.000 metrekare kapalı alan, 250 çalışanı ile üretimine 
devam etmektedir.



Sektöründe yeniliklerin ve ilklerin öncüsü olma özelliği, ile tanınan marka Modern Konsept Mobilya üretimi anlayışı ile müşterilerine hizmet veriyor.
Tasarımlarındaki farklı dokunuşları tüm koleksiyonlarına yansıtan birbirinden farklı tasarımları görme imkanım oldu.





Mobilyada rahatlık kumaş seçimi ve tasarımlarıyla birbirinden
güzel aksesuarlarla tamamlanmış salon takımları, Yatak odası, Yemek odası ve objelerle evini yeniden döşemek isteyenler evlenecek 
çiftler için  İstanbul Bostancı, Modoko, Masko, Bursa Showroomları dışında yurt dışı Azerbaycan ve Belarusta bulunmaktadır. 





Mobilya evimizde kendimizi ifade etmenin başka bir yoludur, Modern mobilyada her zaman değişik objelerle yeni bir ortam yaratabiliriz, Loda Mobilyada şık köşe lambalarıyla veya küçük masalarla evinize yeni bir soluk katabilirsiniz. 






Keyifli bu Lansman için Loda Mobilya ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

E-5 Karayolu Bostancı Kavşağı
Kartal Sok. No:5 Ataşehir / İSTANBUL
Tel : +90 216 574 05 84

Bunları da beğenebilirsin.

0 yorum: