Dilara Koçak İle Uludağ Doğal Maden Suyu Etkinliği

Cumartesi, Nisan 23, 2016 marindentarifler.com 4Yorumlar

Uludağ Doğal Maden Suyu etkinliği için aldığım davet beni mutlu etti Pazar sabahı Doors Akademinin yolunu tuttuk trafiğin olmaması İstanbul'da yaşayanlar bilir büyük bir nimettir,
gideceğiniz yere zamanında varmak gününüzün huzurlu geçmesinin en güzel göstergesidir. 
Uludağ personelinin sıcacık karşılamalarıyla ve Blogger dostlarla bizim için hazırlanan açık
büfe yiyeceklerle kahvaltımızı yaptık.

Sevgili Dilara Koçağın hazırladığı reçetelerle birbirinden lezzetli Uludağ Doğal Maden Suyuyla
içecekler hazırladık,Dilara Koçak hanımın enerjisi hepimize geçti, keyifli saatler geçirdik.

Milli kültürümüzün ve din kültürümüzün en değerli en önemli içeceği tabii ki sudur. Hatta su bizim için kutsaldır. Atalarımız medeniyetimizi suyun bol ve kaliteli olduğu yerlerde geliştirmiştir.
İçtiğimiz suyun, susuzluğumuzu gidermek yanında çok önemli bir beslenme görevini de yerine getirebileceğini pek düşünmeyiz. Aslında günlük besin ihtiyacımızın yanında önemli ölçüde günlük mineral ihtiyacımız olduğunu bilir ama genelde pekte önemsemeyiz.
Gelişmiş, dolayısıyla bu konuya çok daha fazla duyarlı ülkelerde insanlar susuzluklarını gidermek için zengin mineralli su tüketmeye özen gösterirler. Hatta bu sebepten zengin mineralli kaliteli sular yüksek fiyatlara satılırlar.
Ülkemizde çok uygun ekonomik şartlarda halkımıza sunulabilen böyle zengin mineralli, kaliteli sular arasında en bilineni şüphesiz ULUDAĞ DOĞAL MADEN SUYUDUR.
Doğal Maden Suyu unvanı sadece çeşitli önemli mineralleri kaynak çıkışında yeterli oranda içeren sulara verilir. ULUDAĞ DOĞAL MADEN SUYUNU günlük içecek rejimimizin bir parçası yaparak mineral ihtiyacımızı önemli ölçüde karşılayabiliriz. Bu sayede yeterli mineral aldığımız için acıkma hissimiz baskın olmaz, aşırı yemeden sofradan kalkmamız kolaylaşır, yaptığımız spor, diyet gibi sağlıklı yaşam gayretlerimiz çok daha fazla etki gösterir, vitalitemiz artar.
Bir maden suyunda bu kadar nimet olur mu demeyin; gerçekten de vücuttaki mineral eksikliğimiz birçok probleme kapı aralarken farkında dahi olmuyoruz. Bu önemli konudaki hassasiyetinizin faydasını göreceksiniz.


Blogger arkadaşlarımızla keyifli bir pazar sabahı etkinliğini sonunda resim çekilmeden tabiki olmazdı
Etkinliğe emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, Dilara Koçakla ve Uludağ ekibiyle bol bilgili
ve hoş sohbetli geçen bu güzel günün hatırası.
Başka bir etkinlikte görüşmek üzere.....www.facebook.com/UludagIcecek

Bunları da beğenebilirsin.

4 yorum:

  1. Bloglar Yarışıyor ile siz de blogunuzla kazanmaya aday olun, blogunuzu tanıtın, promosyon ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile bloglar arası etkinlik yarışmamızı 2016 yılı içerisinde yeniden düzenliyoruz. Detaylı bilgiyi websitemizden öğrenebilirsiniz.
    İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler!



    Web : http://www.bloglaryarisiyor.net
    Mail: iletisim@bloglaryarisiyor.net
    Tel : +90212 330 9707

    Bloglar Yarışıyor, Hemen Şimdi Siz de Katılabilirsiniz

    YanıtlaSil
  2. ne kadar güzel bir blog bayıldımmm <3

    YanıtlaSil